presentacion

Brigitte Yagüe presenta al batle de Palma el seu nou club de taekwondo “Club Elite Ramos & Brigitte”

La medallista olímpica palmesana es declara “molt il·lusionada” amb aquest nou projecte, que s’inaugurarà el pròxim 7 de febrer

Yagüe, medallista olímpica a Londres, va ser l’encarregada de l’encesa de llums de Nadal a Cort l’any 2012

Palma, 30 de gener de 2013.- La taekwondista olímpica palmesana Brigitte Yagüe i el seu marit, el també taekwondista Juan Antonio Ramos, s’han reunit a l’Ajuntament amb el batle de Palma, Mateo Isern, i el tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, per presentar-los personalment el seu nou projecte, el club de taekwondo “Club Elite Ramos & Brigitte”, un nou centre esportiu que dirigiran juntament amb el taekwondista mallorquí José Luis Méndez, campió de la Copa del Món i dels Jocs de la Mediterrània.

Brigitte Yagüe té una magnífica trajectòria esportiva. És triple campiona del món de taekwondo (2003, 2007 y 2009) i va guanyar la medalla de plata als Jocs Olímpics de Londres 2012. Aquell mateix any va ser l’encarregada de l’encesa dels llums de Nadal a Palma.

Ara, durant la seva trobada, li ha transmès al batle de Palma la seva il·lusió per aquesta nova passa en la seva carrera esportiva, un nou centre esportiu on pretén aplicar tota l’experiència esportiva i personal que ha adquirit durant tots aquests anys.

El projecte té dues vessants, per una banda impulsar el taekwondo base i també desenvolupar les carreres de taekwondistes el d’elit o alta competició. El seu marit, Juan Antonio Ramos, dues vegades campió del món i tricampió europeu, és actualment un dels millors entrenadors d’aquesta disciplina.

La inauguració del “Club Elite Ramos & Brigitte” consistirà en una jornada de portes obertes a totes les persones interessades en aquest esport. Tindrà lloc el dia 7 de febrer a les 18:30 h, al carrer de Sínia d’en Gil, un acte que comptarà amb la presència del tinent de Batlia de Cultura i Esports de l’Ajuntament de Palma, Fernando Gilet .

Brigitte Yagüe i Juan Antonio Ramos tenen previst obrir iniciar les inscripcions el 10 de febrer. Les persones interessades poden trobar més informació al web clubeliteramosbrigitte.com.